GSM átjelző központ kazánhibák, állapotok és hőmérsékletek GSM hálózaton történő átjelzéshez, továbbá eszközök vezérléséhez

KN-02


ismertető  Műszaki leírás

Jellemzők röviden:

8 db hőmérő átjelzése
kétállapotú események, áramkimaradás, távkapcsolás

74 800 Ft + áfa


Bővebben:

 

SMS kommunikátor 8 kontaktus bemenettel, 8 hőmérő bemenettel (TSC-10, TSC-30 vagy TSA-30) és 2 vezérelhető kimenettel (a TSC-40 PT100 és a PRS-30 szenzorok két-két hőmérő helyet foglalnak el).
A készülék programozása során megadott feltételek alapján a kontaktus és hőmérő bemeneteken történt változásokról, határérték-túllépésekről SMS-ben riasztja felhasználóját, valamint SMS-sel vezérelni lehet a kimenetekre csatlakoztatott eszközöket. A KN-02 be- és kimeneteire bármilyen kontaktust adó tüzeléstechnikai, fűtéstechnikai eszköz, kazán, szellőztető stb. kapcsolható. A készülék segítségével hőközpontok, kazánok, fűtőrendszerek stb. állapotát lehet kontrollálni, hőmérséklet távfelügyelettel kiegészítve. Ezáltal működésük üzembiztosabbá, karbantartásuk magasabb színvonalúvá tehető.

 

A KN-02 áramkimaradás esetén akkumulátorról tovább üzemelve az áramszünetről is értesíti a felhasználót.

A KN-02 opcionálisan rendelkezhet kapcsolódási felülettel valamilyen adatgyűjtő, termelés-irányító vagy minőségbiztosítási rendszerhez.

A készülék PC-ről történő felprogramozással (magyar nyelvű menürendszeren keresztül, ingyenes terminálprogrammal) és egy aktív SIM kártya behelyezésével máris üzemkész. A KN-02 az összes hazai mobilszolgáltató (T-Mobile, Telenor, Vodafone) SIM kártyájával működik.