RÓLUNK

Hőközpont távfelügyelet GSM és LAN alapokon, internetes monitoringTársaságunk a kilencvenes évek óta foglalkozik mikroprocesszoros eszközök fejlesztésével, gyártásával elsősorban az elektronikus biztonságtechnika területén. A több mint tíz éves fejlesztői tapasztalat alapozta meg számunkra a lehetőségét újabb ipari területek kiszolgálására.

Az elmúlt években a technológia-távfelügyeleti átjelzések (GSM és LAN hálózaton) váltak számunkra meghatározó termékfejlesztési iránnyá.

Ezeket a termékeinket elsősorban kazánházakat, fűtésközpontokat, klímákat, megújuló energiát hasznosító rendszereket telepítő, karbantartó társaságok kezdték el előszeretettel használni.

Partnereinkkel folytatott konzultációk alkalmával felmerült műszaki igényeket a fejlesztések során integráltuk új termékeinkbe, így régi és új megrendelőinket szélesebb termékkínálattal tudjuk fogadni.

Célunk, hogy ezzel a megújult termékkínálattal és az új honlappal még szélesebb kört érjünk el az ipar és mezőgazdaság legkülönbözőbb területein. Célunk továbbá, hogy tervező kollégáink innovatív szemléletét és a rendelkezésre álló technológiákat kihasználva alkalmazkodjunk megrendelőink egyedi igényeihez is.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt/Önöket is elégedett, visszatérő vásárlóink között üdvözölhetjük.

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Resort Kft.

1137 Budapest, Szent István park 2.

telefon: (1) 450-1583
fax: (1) 450-1585
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Iroda nyitva tartása: H - P: 09.00 - 17.00


 

Milyen alkalmazási területre keres megoldást?