SMS átjelző klímák hibajeleinek, állapotainak és a terület hőmérsékletének átjelzésére GSM hálózaton, eszközök vezérléséhez

KL-02


ismertető  Műszaki leírás

Jellemzők röviden:

kétállapotú események, áramkimaradás átjelzése távkapcsoló funkció, 8 db hőmérsékletmérés különbség képzéssel


Bővebben:

SMS kommunikátor 8 kontaktus bemenettel, 8 hőmérő bemenettel (TSC-10, TSA-20 vagy TSA-30)és 2 vezérelhető kimenettel (a HTSA-20, a HTSA-30 és az UNIS-10 illesztők két-két hőmérő helyet foglalnak el).

A készülék programozása során megadott feltételek alapján a kontaktus és hőmérő bemeneteken történt változásokról SMS-ben riasztja felhasználóját, valamint SMS-sel vezérelni lehet a kimenetekre csatlakoztatott eszközöket. A KL-02 be- és kimeneire bármilyen berendezés (pl. hűtő, fűtő, szellőztetők) állapot vagy hibakimenete, vezérlő bemenete, illetve nedvesség jelző, vízszint kapcsoló, nyitásérzékelő, füstjelző, stb. csatlakoztatható. A készülék segítségével klimatizált helyiségek, tárolók állapotát lehet kontrollálni, hőmérséklet távfelügyelettel kiegészíteni. Ezáltal működésük üzembiztosabbá, karbantartásuk magasabb színvonalúbbá válhat. Hőmérséklet túllépés esetére a jelzésekig késleltetési idők programozhatók, így üzemszerű határérték túllépések (pl.: árú ki-berakás, stb.) nem generálnak felesleges riasztásokat.

A KL-02 áramkimaradás esetén akkumulátorról tovább üzemelve az áramszünetről is értesíti a felhasználót.

Az KL-02 opcionálisan rendelkezhet kapcsolódási felülettel valamilyen adatgyűjtő, termelés-irányító vagy minőségbiztosítási rendszerekhez.

A készülék PC-ről történő felprogramozással (magyar nyelvű menürendszeren keresztül, ingyenes terminálprogrammal) és egy aktív SIM kártya behelyezésével máris üzemkész. A KL-02 az összes hazai mobilszolgáltató (T-Mobile, Telenor, Vodafone) SIM kártyájával működik.