SMS átjelző server hibajeleinek, állapotainak és hőmérsékletének átjelzésére GSM hálózaton, eszközök vezérlése

SM-02


Ismertető  Műszaki leírás

SM-02

kétállapotú események, áramkimaradás átjelzése, „táv-reset” funkció, 2 db hőmérsékletmérés különbség képzéssel


Bővebben:

Nyolc kontaktus-, két hőmérő bemenetű és két vezérelhető kimenetű SMS kommunikátor biztonságtechnikai és klímatechnikai átjelzésekhez, vezérlésekhez.
A készülék programozása során megadott feltételek alapján a kontaktus
és hőmérő bemeneteken történt változásokról, határérték-túllépésekről SMS-ben riasztja felhasználóját, valamint SMS-sel vezérelni lehet a kimenetekre csatlakoztatott eszközöket (pl. újraindítás). Az SM-02 be- és kimeneteire bármilyen kontaktust adó épületgépészeti eszköz (hűtő, fűtő, szellőztető), automata stb. kapcsolható. A készülék segítségével szerverszobák, konténerek, berendezések állapotát lehet kontrollálni, hőmérséklet távfelügyelettel kiegészítve. A berendezés két hőmérséklet különbségét is képes figyelni, és arról jelzést küldeni. Ezzel a funkcióval a be- és kiáramló levegő hőmérsékletének különbségéből is lehet következtetni a felügyelt technológia helyes működésére.

Az SM-02 áramkimaradás esetén akkumulátorról tovább üzemelve az áramszünetről is értesíti a felhasználót.

Az SM-02 opcionálisan képes valamilyen adatgyűjtő, termelés-irányító vagy minőségbiztosítási rendszerhez csatlakozni (opció).

A készülék PC-ről történő felprogramozással (magyar nyelvű menürendszeren keresztül, ingyenes terminálprogrammal) és egy aktív SIM kártya behelyezésével máris üzemkész. A SM-02 az összes hazai mobilszolgáltató (T-Mobile, Telenor, Vodafone) SIM kártyájával működik.