GSM átjelző központ hibák, állapotok és szenzorok által mért értékek átjelzésére mobil hálózaton, továbbá agro-elektronikai eszközök vezérléséhez

AGRM-04


 

ismertető  Műszaki leírás

Jellemzők röviden:

Helyi kezelés és kijelzés (LCD, 12 gombos tasztatúra, 4 LED), kétállapotú események + áramkimaradás átjelzése, 4 db szenzor fogadása (hőmérséklet, pára, CO2, nyomás vagy tetszőleges külső távadó), és 6 hetes, napi bontású hőmérséklet profil a határértékekre.


Bővebben:

Az AGRM-04 az AGRM-03 helyi kezelhetőséggel kibővített változata. Az AGRM-04 berendezésen található egy 2x16 karakteres alfanumerikus LCD, 12 gombos tasztatúra, és 4 db LED. Ezáltal a működési állapotok, paraméterek a helyszinen, minden egyéb eszköz használata nélkül is leolvashatók, illetve állíthatók.

A készülék AGRM-03-mal megegyező tulajdonságai

SMS kommunikátor 8 kontaktus bemenettel, 4 hőmérő bemenettel, 4 általános analóg, és 2 vezérelhető kimenettel. Az általános analóg bemenetekre relatív páratartalommérő, CO2 mérő, víznyomásmérő illeszthető, vagy bármilyen szabványos méréstávadó (0-10V, 4-20 mA) műszer.

A készülék programozása során megadott feltételek alapján a kontaktus, a hőmérő, illetve az egyéb analóg bemeneteken történt változásokról, határérték-túllépésekről SMS-ben riasztja felhasználóját, valamint SMS-sel vezérelni lehet a kimenetekre csatlakoztatott eszközöket. Az AGRM-04 be- és kimeneteire bármilyen kontaktust adó épületgépészeti (hűtő, fűtő, szellőztető) eszköz, automata stb. kapcsolható. A készülék segítségével helyiségek, üvegházak, fóliasátrak terménytárolók, hűtő és fűtő rendszerek stb. állapotát lehet kontrollálni, hőmérséklet távfelügyelettel kiegészítve. Ezáltal működésük üzembiztosabbá, karbantartásuk magasabb színvonalúvá válhat.

Az AGRM-04 áramkimaradás esetén akkumulátorról tovább üzemelve az áramszünetről is értesíti a felhasználót.

Lehetőség van az AGRM-03 adatgyűjtő, termelés-irányító vagy minőségbiztosítási rendszerhez történő csatlakoztatására is (opció).

A készülék PC-ről történő felprogramozással (magyar nyelvű menürendszeren keresztül, ingyenes terminálprogrammal) és egy aktív SIM kártya behelyezésével máris üzemkész. Az AGRM-04 az összes hazai mobilszolgáltató SIM kártyájával működik (T-Mobile, Telenor, Vodafone).