GSM átjelző központ hibák, állapotok és hőmérsékletek GSM hálózaton történő átjelzéshez, agro-elektronikai eszközök vezérléséhez

AGRM-02


ismertető  Műszaki leírás

Jellemzők röviden:

Kétállapotú események, áramkimaradás átjelzése, 8 hőmérő fogadása, vezérlés


Bővebben:

SMS kommunikátor 8 kontaktus bemenettel, 8 hőmérő bemenettel és 2 vezérelhető kimenettel. A készülék programozása során megadott feltételek alapján a kontaktus és hőmérő bemeneteken történt változásokról SMS-ben riasztja felhasználóját, valamint SMS-sel vezérelni lehet a kimenetekre csatlakoztatott eszközöket.

Az AGRM-02 be- és kimeneteire bármilyen kontaktust adó épületgépészeti- (hűtő, fűtő, szellőztető) eszköz, automata stb. kapcsolható. A készülék segítségével helyiségek, üvegházak, fóliasátrak terménytárolók, hűtő és fűtő rendszerek stb. állapotát lehet kontrollálni, hőmérséklet távfelügyelettel kiegészíteni. Ezáltal működésük üzembiztossabbá, karbantartásuk magasabb színvonalúbbá válhat.

Az AGRM-02 áramkimaradás esetén akkumulátorról tovább üzemelve az áramszünetről is értesíti a felhasználót.

Lehetőség van az AGRM-02 adatgyűjtő, termelés-irányító vagy minőségbiztosítási rendszerekhez történő illesztésére (opció).

A készülék PC-ről történő felprogramozással (magyar nyelvű menürendszeren keresztül, ingyenes terminálprogrammal) és egy aktív SIM kártya behelyezésével máris üzemkész. Az AGRM-02 az összes hazai mobilszolgáltató (T-Mobile, Telenor, Vodafone) SIM kártyájával működik.