GSM átjelző hűtők, fagyasztók GSM hálózaton történő átjelzéséhez, továbbá eszközök vezérléséhez

FG-02


ismertető  Műszaki leírás

Jellemzők röviden:

Kétállapotú események, áramkimaradás átjelzése, 8 hőmérő fogadása, vezérlés


Bővebben:

SMS kommunikátor 8 kontaktus bemenettel, 8 hőmérő bemenettel (TSA-30 és TSC-10), és 2 vezérelhető kimenettel (a HTSA-30, a TSC-40 PT100 és az UNIS-10 illesztők két-két hőmérő helyet foglalnak el).

A készülék programozása során megadott feltételek alapján a kontaktus és hőmérő bemeneteken történt változásokról SMS-ben riasztja felhasználóját, valamint SMS-sel vezérelni lehet a kimenetekre csatlakoztatott eszközöket. Az FG-02 be- és kimeneteire bármilyen kontaktust adó hűtőberendezés, fűtő, szellőztető eszköz, automata stb. kapcsolható. A készülék segítségével hűtőszekrények, hűtőkamrák, klimatizált tárolók állapotát lehet kontrollálni, hőmérséklet távfelügyelettel kiegészíteni. Ezáltal működésük üzembiztosabbá, karbantartásuk magasabb színvonalúbbá válhat. Hőmérséklet túllépés esetére a jelzésekig késleltetési idők programozhatók, így üzemszerű határérték túllépések (automata leolvasztás, árú ki-berakás, stb.) nem generál felesleges riasztásokat.

Az FG-02 áramkimaradás esetén akkumulátorról tovább üzemelve az áramszünetről is értesíti a felhasználót.

Az FG-02 opcionálisan rendelkezhet kapcsolódási felülettel valamilyen adatgyűjtő, termelés-irányító vagy minőségbiztosítási rendszere számára.

A készülék PC-ről történő felprogramozással (magyar nyelvű menürendszeren keresztül, ingyenes terminálprogrammal) és egy aktív SIM kártya behelyezésével máris üzemkész. Az FG-02 az összes hazai mobilszolgáltató (T-Mobile, Telenor, Vodafone) SIM kártyájával működik.